Kapten Hammock Kafé

Kapten Hammock Café

Öppettider: Vi flyttar till stan! Skeppet Tintin och Blå Båten måste flytta på grund av att Klaffbron ska breddas och därefter inte kommer öppnas. För att inte bli fångade i varvsbassängen för all framtid är vår nya förtöjningsplats Hjälmarekajen vid Anna Lindhs plats. Om allt går enligt planerna sker flytten i slutet av Juli. På grund av flyttstöket och de ombyggnader av landgångar med mera håller vi tillsvidare endast öppet för bokade grupper. Mejla kaptenen om du har fler frågor eller bara vill säga lycka till: linus@blabaten.com

Ombord det gamla skeppet M/S Tintin ligger ett sommarkafé lite utöver det vanliga.

Fikautbudet varierar med vad vi råkar gilla mest för tillfället, pajer är en stående favorit, liksom citronpossett och lyxkaffe från Lilla Kafferosteriet som rostar sitt kaffe precis intill båten. Det som gör Kapten Hammock till något alldeles extra är att det går att ta ett dopp i kanalen under tiden du fikar. Om vi ville skulle vi nu kunna säga något kul om kaffe med dopp, men vi låter det passera. På översta däcket finns även ett gäng hängmattor (som på engelska heter Hammock) där man alltid blir extra avkopplad när man ligger.

Framförallt kan vi bjuda på känslan man får av att fika på en plats där man när som helst kan resa sig, stega in i ett kostymförråd och klä ut sig till en tiger. Under hösten har vi däremot endast öppet för fotograferingar, bokade grupper, konferenser och festbokningar.

Hyra båten

M/S Tintin går att abonnera! Klicka dig ner till Evenemang under fliken Privatperson eller Företag och läs mer.